Noutăți

Lansăm partea a treia a campaniei “𝐄𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐚 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐝𝐚𝐫𝐚̆ 𝐜𝐫𝐞𝐝𝐞 𝐢̂𝐧 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢”.

Lansăm partea a treia a campaniei “𝐄𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐚 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐝𝐚𝐫𝐚̆ 𝐜𝐫𝐞𝐝𝐞 𝐢̂𝐧 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢”, prin care vrem să aducem la lumină problemele pe care oamenii le întâmpină atunci când vor să se angajeze și să ducă o viață independentă, dar se lovesc de situații dificile, bariere și prejudecățile celorlalți când încearcă.

Citește mai mult »

„Capacitarea Grupurilor Vulnerabile pentru Incluziune și Inovație Socială”- consultați cercetarea sociologică realizată în cadrul proiectului.

În cercetarea sociologică pe care am realizat-o din 2021 pana la sfârșitul acestui an am vrut să aflăm care este accesul persoanelor din grupuri vulnerabile la servicii publice și private de ocupare pe piața muncii, cât și la servicii conexe- locuire, sănătate, educație, calificare.

Citește mai mult »

Am organizat Conferința Oganizațiilor și Întreprinderilor de Economie Socială la Palatul Parlamentului, cu sprijinul Comisiei pentru muncă și protecție socială a Camerei deputaților.

Am adus la aceeași masă reprezentanți ai serviciilor publice și private de servicii de ocupare, sociale și de formare din toată țara, întreprinderi sociale și de inserție, persoane decizionale din cadrul autorităților care au în responsabilitatea lor persoane din categorii vulnerabile.

Citește mai mult »