🇪🇺 „Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă”

Ne dăm seama că activitățile noastre din sfera economiei sociale au un efect pozitiv în comunitate, mai ales în momentul în care primim vizite de lucru din partea partenerilor noștri pe proiectele publice pe care le derulăm.

Un astfel de moment de apreciere a constat în vizita reprezentanților Oficiului Mecanismului Financiar al Granturilor SEE și Norvegiene, Frivillighet Norge, Ambasadei Regatului Norvegiei in Romania și Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, marți, 17 mai, în cadrul proiectului #IncluziuneaAreVoce.

Obiectivele vizitei au fost de cunoaștere a tipologiei participanților din programul nostru de inserție, de înțelegere a tipurilor de servicii oferite către aceștia, în speță modul de punere în situația de muncă, tipurile de activități desfășurate în ateliere, competențe dobândite în cadrul programului și modul în care lucrăm cu aceștia. De asemenea, reprezentanții Oficiului Mecanismului Financiar al Granturilor SEE și Norvegiene, Frivillighet Norge și Ambasadei Regatului Norvegiei în România au luat la cunoștință metodologia de inserție profesională folosită de noi, dar și dificultățile pe care le întâmpinăm în procesul de acompaniere socio-profesională și au interacționat cu participanții noștri din inserție.

Mulțumim mult pentru vizită și pentru recunoașterea activității pe care o derulăm în cadrul #AteliereFărăFrontiere.

„Incluziunea are Voce – Capacitarea grupurilor vulnerabile pentru incluziune și inovație socială” derulat de Ateliere Fără Frontiere în parteneriat cu Rise Romania Rețeaua Română a Întreprinderilor Sociale de Inserție și Fretex Pluss AS Norvegia.

#haide Active Citizens Fund – Romania #ActiveCitizensFund #activecitizens #IncluziuneaAreVoce #ActiveCitizens EEA and Norway GrantsNorwegian Embassy in Bucharest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *