Pentru a putea evolua și dezvolta în continuare proiecte care adresează incluziunea adulților vulnerabili pe piața muncii și încurajarea unui comportament sustenabil față de mediu, avem nevoie de momente în care punem pe hârtie pașii parcurși până în prezent și stabilim pașii pe care îi urmăm în viitor.

Și fix asta am făcut zilele trecute: am organizat întâlnirea de dezvoltare strategică, unde întreaga echipă Ateliere Fără Frontiere a dezbătut direcțiile strategice pe care le vom urma în viitor pentru a ne atinge atât obiectivele sociale, cât și cele adresate protejării mediului înconjurător.

A fost oportunitatea perfectă de a ne cunoaște și mai bine, de a ne împărtăși și dezbate ideile cu ceilalți colegi, iar spațiul de lucru oferit de către partenerii noștri, ING Romania a creat mediul propice noilor idei. Mulțumim mult pentru această oportunitate!

Acest proces face parte din proiectul „Incluziunea are Voce”, derulat de către Asociația Ateliere Fără Frontiere în parteneriat cu Rise Romania Rețeaua Română a Întreprinderilor Sociale de Inserție și Fretex-butikken i Fjordgata (Norvegia), prin programul Active Citizens Fund – Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *